Kαλύπτουμε κάθε σας ανάγκη για ψηφιακές φωτογραφικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα.

Με τον πλήρη εξοπλισμό, υπεύθυνα και με σύγχρονη αντίληψη και μεθόδους, υποστηρίζουμε την ψηφιακή εικόνα σε όλο της το φάσμα και σε ένα σύγχρονο και πλήρες studio.

“παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης των φωτογραφιών σας σε διάφορες διαστάσεις από τη φωτογραφική σας μηχανή ή εκτυπώσεις καρτών οποιοδήποτε από ψηφιακό μέσο αποθήκευσης (cd, dvd, κάρτα μνήμης,USB,).

Με βάση τις γνώσεις μας και την διαρκή ενημέρωσή μας, προσπαθούμε καθημερινά να καλύπτουμε τα πάντα γύρω από την φωτογραφία σε παροχή υπηρεσιών όπως:

 

Παροχές Εκτυπώσεων προσωπικών σας στιγμών σε κούπες, μαξιλάρια, πέτρα και πολλά ακόμα είδη
Κλασσική φωτογραφία με χημική επεξεργασία Minilab
Αφίσα / Καμβά με σύστημα εκτύπωσης ψεκασμού Plotter HD EPSON 9900 με τουλάχιστον 100 έτη αντοχή σε εσωτερικό χώρο
Είδη Δώρων με μεγάλη ποικιλία επιλογής υλικών όπως: εκτύπωση σε γυαλί, ξύλο, πλακάκια για διακόσμηση μπάνιου, κουζίνας χώρου υποδοχής σπιτιού ή επιχείρησης
Αυτοκόλλητα Βινυλίου σε κοπή της επιλογής σας για διακόσμηση τοίχων ή διαφήμιση της επιχείρησής σας (τοίχο / βιτρίνες)
Ψηφιακές Εκτυπώσεις & Αρχείο Back-Up
Film & υπηρεσίες εκτύπωσης σάρωσης – αρχειοθετήσετε τα παλιά εκτυπώσεις σας ή να δημιουργήσετε νέα ψηφιακά δώρα από τα αρνητικά και slides σας.
Προσαρμοσμένη ημερολόγια φωτογραφία, κούπες, μπλουζάκια και δεκάδες άλλα δώρα Φωτογραφία.
Ασπρόμαυρο και σέπια εκτυπώσεις από έγχρωμες εικόνες – δεν χρειάζεται να πυροβολήσει σε ασπρόμαυρη λειτουργία.
Πλήρης υπηρεσία εκτύπωσης από οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο – CD / DVD, άλμα-drives και κάθε τύπο της κάρτας μνήμης.
Προσαρμοσμένη ημερολόγια φωτογραφία, κούπες, μπλουζάκια και δεκάδες άλλα δώρα Φωτογραφία.
Ασπρόμαυρο και σέπια εκτυπώσεις από έγχρωμες εικόνες – δεν χρειάζεται να πυροβολήσει σε ασπρόμαυρη λειτουργία.
Video Μεταφορές
Μεταφορά ταινίων από το σπίτι σας, ταινίες ή αρχεία βίντεο σε DVD.
Δημιουργία DVD παρουσιάσεις από τις ψηφιακές εικόνες, διαφάνειες, εκτυπώσεις ή αρνητικά σας.
Δημιουργήστε ένα υψηλής ευκρίνειας DVD από αρχεία βίντεο HD σας δημιουργηθεί σχετικά με την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα.
Passport & ID Φωτογραφίες
Μπορείτε να έχετε διαβατήριο, βίζα και το ID σας σε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Προσωπικό του εργαστηρίου μας μπορεί να πάρει τη φωτογραφία σας και να σας προμηθεύσει με τις εκτυπώσεις που χρειάζεστε ή οποιοδήποτε άλλο διαβατήριο για το οποίο μπορείτε να παρέχετε απαιτήσεις – ακόμη και τα παιδιά και τα βρέφη.
Οι περισσότεροι ID εκτυπώσεις φωτογραφιών είναι έτοιμοι σε λίγα λεπτά. Δεν απαιτείται ραντεβού – Οι φωτογραφίες γίνονται ως μια βόλτα-in και μπορεί συνήθως να γίνει οποτεδήποτε μέχρι περίπου 20 λεπτά πριν το κλείσιμο.

Ανάκτηση εικόνας
Μήπως κατά λάθος έχετε διαγράψει φωτογραφίες πριν αυτες μεταφερθούν στον υπολογιστή σας ή back-up; Ή, ακόμη χειρότερα, να διαγράψετε ή να διαμορφώσετε ολόκληρη την κάρτα σας; Υπάρχει ακόμα ελπίδα.
Τυχαία διαγραμμένα αρχεία εικόνων και βίντεο μπορούν σχεδόν πάντα να ανακτηθούν. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μην βγάλετε καμία φωτογραφία στην κάρτα αφου έχει εμφανίστεί το πρόβλημα. Φέρτε την κάρτα σας στο κατάστημα και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για σας.

Φωτογραφία Αποκαταστάσεις & Τροποποιήσεις
Έχετε κάποιες παλιές φωτογραφίες που έχουν καταστραφεί ή απλά να ξεθωριάσει ή να μετατοπιστεί το χρώμα πάροδο του χρόνου; Έχετε πάρει πολλές προσπάθειες σε μια οικογενειακή φωτογραφία μόνο να είναι απογοητευμένοι ότι τα μάτια του καθενός δεν είναι ανοικτές σε κάθε έναν πυροβολισμό; Εμπειρογνώμονες αποκατάστασης φωτογραφιών μας μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα και πολλά άλλα.

Επίσης αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μακέτας για την επιχείρησή σας, διαφημιστικά φυλλάδια, ημερολόγια, επαγγελατικές κάρτες, καταλόγους κ.α.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!!!

 

Enjoy this blog? Please spread the word :)