Γεράσιμος Αντωνάτος

O Γεράσιμος Αντωνάτος γεννήθηκε το 1979 στην Aθήνα και ασχολείται με την φωτογραφία από 12 χρονών εργαζόμενος στο εργαστήριο φωτογραφίας του πατέρα του (Αριστείδης Αντωνάτος). Μετά από μια πενταετία (2001-2005), όπου εργάσθηκε ως Ειδικός Τεχνικός Ψηφιακών Μηχανημάτων Εκτύπωσης στην Konica-Minolta, αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση (Αφοί Χ.Α. Αντωνάτου Ο.Ε.). Για τα δύο επόμενα χρόνια ασχολείται έντονα τόσο με την επαγγελματική φωτογραφία :

• Κινηματογραφική (Audiovisual-Enterprise, AMA-Films, PROOPTIKI, Gemini Film Productions, HighWay Productions, SevenFilms, U.I.P., Master, Hollywood, Bad Movies, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, ΣΠΕΝΤΖΟΣ, Παπανδρέου, Καραγιάννης – Καρατζόπουλος, Λαμπρόπουλος κ.α.

• Διαφημιστική (Dior , Piece of Cake, Attica)

• Αρχιτεκτονική

• μόδας •

Τηλεοπτικοί Σταθμοί (Antenna, Star, Mega) Παράλληλα βαφτίσεις και γάμοι αποτελούν μέρος της δουλείας του. Την ίδια περίοδο συνάπτει σύμβαση έργου διετούς διάρκειας με τον Π.Ο.Δ.Α. (Πολιτισμικός Οργανισμός Δήμου Αθηναίων) . Πιο αναλυτικά φωτογράφηση θεατρικών-χορευτικών παραστάσεων, εκθέσεων και δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. Με την μεταφορά της έδρας του στο Πόρτο-Ράφτη επεκτείνει την συνεργασία του και με άλλους τηλεοπτικούς-ραδιοφωνικούς σταθμούς (Alpha, ΣΚΑΪ, Μελωδία, Angel, Red FM) ως φωτογράφος πλατό και φωτορεπόρτερ αντίστοιχα και εταιρίες Δημοσίων Σχέσεων (ΑΙΑ).από το 2009 συνεργάζεται με την Ν.Ε.Π.,ΑΤΤΙΚΕΣ και άλλα γνωστά περιοδικά .

Enjoy this blog? Please spread the word :)