Διαφημιστική - digiphotoart.gr
7752
page-template-default,page,page-id-7752,page-child,parent-pageid-25,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_non_responsive
 

Διαφημιστική

Φωτογράφιση Προιόντων – Εμπορικές φωτογραφίες

Φωτογράφιση προιόντων, φωτογραφίες κτιρίων, μοντέλων,  εμπορεύματων, αντικείμενων και τοπίων χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς σε βιβλία, εκθέσεις, διαφημίσεις και καταλόγους, για παράδειγμα. Φωτογράφιση Προιόντων – Εμπορικές φωτογραφίες συνήθως χρησιμοποιούνται εξ ολοκλήρου στους τομείς της λιανικής και χονδρικής πώλησης και στα υλικά των πωλήσεων ή για προσπάθειες προώθησης. Στην εμπορική φωτογραφία, ολόκληρη η φωτογράφηση είναι αφιερωμένη στο προϊόν που φωτογραφίζεται. Ο φωτισμός, το styling και το φόντο είναι γενικά ουδέτερο ώστε να μην παρεκκλίνει από το προϊόν που προωθείται.

« 1 της 2 »

Επαγγελματική φωτογράφιση κοσμημάτος

 

Τα κοσμήματα δινουν στύλ και λάμψη στην εμφανισή μας.Κάθε κόσμημα ειναι μοναδικό και ετσι αντιμετωπίζουμε και τη φωτογράφιση του.Στη φωτογράφιση κοσμήματος ο φώτισμός με τον καταλληλο επαγγεματικό εξοπλισμό θα αποκαλύψει κάθε περίτεχνο σημείο του.Ο καταναλώτης που θα δει την εικόνα του κοσμήματος απο μια φωτογραφια, θα πρεπει η εικόνα του να δίνει εμπιστοσύνη για να το αγοράσει. Η Φωτογράφιση κοσμημάτος απαιτει εξειδικευμενο εξοπλισμό που διαθέτει το στούντιο μας.